Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου το εσπέρας  πραγματοποιήθηκε  η Χριστουγεννιάτικη Εορτή του  Κατηχητικού Σχολείου ενορίας Θεολόγου Διρφύων στον ενοριακό ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου τα παιδιά του κατηχητικού με την καθοδήγηση και επιμέλεια της χριστουγεννιάτικης εορτής του  εφημερίου της ενορίας π. Γερασίμου Βασιλόπουλου όπου  μάγεψαν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους.

Στην χριστουγενιάτικη εορτή το παρόν έδωσαν ο Πανοσ. Αρχιμ. Στέφανος Καραμούζης εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κκ Χρυσοστόμου ο οποίος μετέφερε τις πατρικές και εόρτιες ευχές στους συμμετέχοντας πιστούς.

Καθώς επίσης  ο Αρχιερατικός Επίτροπος Διρφύων Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Βιολάκης και Πρεσβύτερος Αθανάσιος Σάλιαρης εφημέριος Κάτω Στενής Διρφύων του οποίου συμμετείχαν οι δύο θυγατέρες  του στα χριστουγεννιάτικα  δρώμενα του Κατηχητικού.

Την επιμέλεια της Χριστουγεννιάτικης  Εορτής είχε ο εφημέριος του ιερού ναού Πρεσβ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος σε συνεργασία   με τους  συνεργάτες και τους κατηχητές της ενορίας.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ