Άγνωστα άτομα και άγνωστος ο αριθμός που συμμετείχε σε αυτή την ενέργεια, διέρρηξαν τα γραφείο του Διευθυντή του ΕΠΑΛ. Όπως φαίνεται κατάφεραν να σκαρφαλώσουν πατώντας σε κιούγκια και πρεβάζια, έναν τοίχο τεσσάρων μέτρων κι έπειτα διέρρηξαν την πόρτα του γραφείου, πράγμα που δεν ήταν δύσκολο όπως μας περιγράφει ο Διευθυντής κ. Μιχάλης Μαντζάκος.

Εισέβαλαν στο γραφείο του και αφαίρεσαν χρήματα που υπήρχαν σε ένα συρτάρι του, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί για εκδρομή των μαθητών. Αφαιρέσαν ακόμη και από τον εξοπλισμό του γραφείου, δυο laptop κι έναν προτζέκτορα. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, προφανώς και έψαχναν κάτι περισσότερο . Έτσι καταστρέφοντας κάποια σαθρά σίδερα εισέβαλαν και στο διπλανό γραφείο όπου εκεί δεν υπήρχε τίποτα για να πάρουν.

Την Τρίτη το πρωί, 12 Δεκεμβρίου ανοίγοντας το σχολείο και το γραφείο του ο Διευθυντής κ. Μαντζάκος, αντιλήφθηκε αμέσως τι είχε συμβεί και κάλεσε την αστυνομία.

Άγνωστος είναι ο ακριβής χρόνος της διάρρηξης καθώς το σχολείο είναι κλειστό για αρκετές ώρες, μετά την λήξη των μαθημάτων των απογευματινών τμημάτων εκπαίδευσης της Δεύτερης Ευκαιρίας, εώς το πρωί που ξεκινάει η λειτουργία του.

Λίγο αργότερα ο κ. Μαντζάκος, φοβερά απογοητευμένος από την πράξη αυτή που συνέβη στο χώρο της σχολικής μονάδας, μετέβηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, όπου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia