Τέλεση της Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ Χρυσόστομος, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2023. Την 21η Νοεμβρίου, ημέρα Εορτασμού των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι θεματοφύλακες της Πατρίδας μας.

Μετά την δοξολογία θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας. Παρευρέθηκαν οι αρχές των ενόπλων δυνάμεων, ο πρώην Βουλευτής Ευβοίας κ. Άγγελος Πνευματικός, ο Βουλευτής κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Κούκουζας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκίδας κα Δήμητρα Σακελλαράκη, ο πρόεδρος αποστράτων αξιωματικών Ευβοίας και Βοιωτίας κ. Ευάγγελος Ρήγας, η πρόεδρος της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών κα Ουρανία Κομπορόζου, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα. Μαρία Κωτσή και η έφορος κα Αγγελική Γαλάνη

Ακολουθεί Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων και η κατάθεση στεφάνων, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων και αγήματος της Σχολής Πεζικού Χαλκίδας.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia