Εντυπωσιακή ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε απόψε Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στην Κύμη για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Νέοι Ορίζοντες» με επικεφαλής τον Δημήτρη Θωμά. Χαιρετισμό απηύθυνε αρχικά η κα. Αρετή Μπάτσα και ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Θωμά, ο οποίος ήταν πραγματικά ένας χείμαρρος στέλνοντας το μήνυμα της δυναμικής επανεκκίνησης του Δήμου, την οποία έδειξαν ξεκάθαρα πως περιμένουν ανυπόμονα ψηφοφόροι του και οι Υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Ο υποψήφιος δήμαρχος επικεντρώθηκε στην εννιάχρονη αποτυχημένη διοίκηση της παράταξης Μπουραντά καθώς δεν έχει να παρουσιάσει έργα και έχει οδηγήσει σε τέλμα πάρα πολύ σημαντικούς τομείς της λειτουργίας του δήμου όπως η ύδρευση, η αποκομιδή και η διαχείριση των απορριμμάτων που έχει στοιχίσει πολλές χιλιάδες ευρώ περισσότερα απ’ ότι χρειαζόταν.

Από την άλλη πλευρά τόνισε το πλούσιο και σημαντικό έργο που κατάφερε στα τρεισήμισι χρόνια που διοίκησε στο δήμο Κύμης Αλιβερίου, αποτρέποντας τα χρόνια προβλήματα της ύδρευσης, την επαρκή καθαριότητα σε κάθε χωριό λόγω της συντονισμένης και συχνής αποκομιδής απορριμμάτων, ενώ κατάφερε να περιορίσει και την εκδήλωση πυρκαγιών.

Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θωμάς τόνισε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά ζει από το επάγγελμα του φέρνοντας σε αντιδιαστολή τον αντίπαλο υποψήφιο δήμαρχο που αποτελεί μία συνέχεια του αποτυχημένου συστήματος του Θανάση Μπουραντά και ως νομάρχης της Εύβοιας αλλά και ως δημάρχου τις δύο τελευταίες θητείες στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Ο κ. Θωμάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παταγώδη κατάρριψη του πορίσματος κατά τη δικαστική διαδικασία που αντιμετωπίζει καθώς φαίνεται με επιτυχία. Το πόρισμα παρουσιάζει φοβερές ελλείψεις, αντιφάσεις και ανακρίβειες αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως είναι ένα κατασκεύασμα, για να καταφέρουν να τον εκτοπίσουν από το προσκήνιο οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Ένα από τα μεγάλα όπλα του κου. Δημήτρη Θωμά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αποτελεί η κατάρριψη του μεγαλύτερου μέρους του πορίσματος από τον ίδιο τον οικονομικό επιθεωρητή που το συνέταξε, τον κύριο Τσοπανίδη, αλλά και μετά την διήμερη απολογία του ίδιου του κου. Θωμά την Πέμπτη και την Παρασκευή, 14 και 15 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, όπου αναλυτικά και με σαφήνεια κατέδειξε στο δικαστήριο τους ψευδείς ισχυρισμούς εναντίον του. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Δημήτρης Θωμάς νιώθοντας ήδη αρκετά δικαιωμένος, έχοντας εξασφαλίσει ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο και διαισθανόμενος το κλίμα της νίκης που επικράτησε από τον κόσμο, δείχνει να οδεύει ακάθεκτος στις κάλπες της 8ης Οκτώβρη.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia