Σοκ προκαλούν οι δύο επιστολές που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το expressevia.com. Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΣΤΙΩΝ στέλνει επιστολή στον Δήμαρχο Μπουραντά κι εκείνος απαντά.

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΣΤΙΩΝ 29 Οκτωβρίου 2018 αποστέλει επιστολή στον Δήμαρχο Μπουραντά και ζητά την σύμφωνη γνώμη του, για το νέο αιολικό πάρκο που πρόκειται να κατασκευαστεί στην θέση στον χώρο ΧΑΔΑ Πετριών- Κριεζών.

Ο Δήμαρχος Μπουραντάς, σε μόλις τέσσερις ημέρες, στις 3 Δεκεμβρίου 2018 απαντά θετικά και μέσα μόλις σε μία πρόταση δίνει ξεκάθαρα την έγκριση του “Σας γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε καμία αντίρρηση.”

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Από ότι καταμαρτυρούν τα δύο επίσημα έγγραφα το θέμα δεν έχει περιέλθει στην γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κύμης Αλιβερίου. Επιπλέον προκύπτει πως ο Δήμαρχος Μπουραντάς, είναι αδιαμφισβήτητα υπέρ της τοποθέτησης ανεμογεννητριών και προφανώς αυτή δεν θα ήταν η μοναδική φορά που έδωσε τόσο άμεσα την συγκατάθεση του.

Πιθανότατα αυτά τα έγγραφα αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, όσο αφορά τις ατελείωτες εγκαταστάσεις αιολικών πάρκων στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia