Το πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος στο Ωρολόγι Αυλωναρίου, το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου έμοιαζε σαν όλα τα καλοκαιρινά παραδοσιακά γλέντια που σκοπό έχουν να διασκεδάσει ο κόσμος, μέχρι την στιγμή που ο Πρόεδρος του χωριού και συγκεκριμένα των οικισμών Ωρολόγιου, Αγίας Θέκλης και Πυρνακίου κ. Καρτελιάς Δημήτριος μοίρασε χαρτάκια στα τραπέζια των παρευρισκόμενων, στα οποία ήταν εκτυπωμένο ένα σύντομο κείμενο, που έκανε πρωτοφανής προεκλογική διαφήμιση των αρετών του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Μπαράκου.

Πολλοί γέλασαν, με την όχι μόνο άστοχη, προεκλογική καμπάνια που έγινε από πλευράς του υποψηφίου Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου κ. Νίκο Μπαράκο, αλλά και ασυμβίβαστη με τον νόμο καθώς έφερε την στρογγυλή σφραγίδα δημοσίου της κοινότητας.

Άλλοι, όπως για παράδειγμα εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, αποχώρησαν από τα τραπέζια τους και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο άρον άρον. Οι οικοδεσπότες έμειναν άναυδοι και ντροπιασμένοι για την αψυχολόγητη ενέργεια από πλευράς υποστήριξης του υποψηφίου Νίκου Μπαράκου.

Άγνωστο είναι εάν επέλεξε ο ίδιος ο υποψήφιος να κάνει τοιουτοτρόπως, αισθητή την παρουσία του στο πανηγύρι ή εάν ήταν μια κακόγουστη έκπληξη που ετοίμασε γι αυτόν η ομάδα επικοινωνίας του, μαζί με τον Πρόεδρο κ. Καρτελιά. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που διαθέτουμε ο κ. Μπαράκος δεν προέβη σε κάποια δήλωση που να καταδικάζει το συμβάν, αφήνοντας όλους να αναρωτιούνται τι δουλειά έχει η στρογγυλή σφραγίδα της κοινότητας σε ένα τέτοιο διαφημιστικό προεκλογικό φέιγ βολάν.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

“Ανήκουστο και για πρώτη φορά στα χρονικά” λένε οι συγχωριανοί, “Πρόεδρος χωριού μοίρασε στους παρευρισκόμενους στο πανηγύρι του πολιτιστικού συλλόγου του, φέιγ βολάν για υποψήφιο δήμαρχο, με σφραγίδα του δήμου.”

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο πρόεδρος του χωριού εκλεγμένος με την δημοτική παράταξη του Δημήτρη Θωμά το 2019, δεν άλλαξε απλά παράταξη προφανώς άλλαξε σκεπτικό και λογική, αφού έχοντας κάνει ολόκληρη προεργασία, είχε έτοιμα και μοίρασε χαρτάκια στα τραπέζια του πανηγυριού, στα οποία έγραφε:

Δήμος Κύμης Αλιβερίου

Υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Μπαράκος

Ο νικητής του Δήμου

Ευχαριστώ πολύ τον υποψήφιο δήμαρχο και τη σύζυγό του, που τίμησαν το χωριό μου για δεύτερη φορά. Ο Νίκος Μπαράκος είναι νέος, δραστήριος, μορφωμένος, ανεξάρτητος και ανεπηρέαστος και κατεβαίνει ως νέος άνθρωπος με όραμα και πνοή ανανέωσης για τον τόπο μας.

Ο Πρόεδρος των οικισμών

Ωρολόγιου, Αγίας Θέκλης και Πυρνακίου

ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ”

…………………………………………………………………………………………………………………

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia