Συνεδριάζει εκτάκτως αυτή την ώρα στο Δημαρχείο Κριεζών, το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κύμης Αλιβερίου κατόπιν αιτήματος της μείζονος και της ήσσονος αντιπολίτευσής του, με θέμα την εξέλιξη του έργου στον πολύπαθο δρόμο Στόμιο-Πλατάνα.

Παρών είναι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο προϊστάμενος του τομέα Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε Εύβοιας κ. Αλέξανδρος Βαγγελάκος, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Ευάγγελος Κούκουζας, κ. Δημήτρης Βουρδάνος, ο Βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ κ. Θανάσης Ζεμπίλης, ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο επικεφαλής της “Στερεά Υπεροχής” κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων καθώς και οι αγανακτισμένοι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής της Κύμης που πλήττονται από τον κλειστό δρόμο Στόμιο- Πλατάνα, από πέρυσι 7 Φεβρουαρίου 2022, λόγω της εκτέλεσης του μεγάλου έργου για την κατασκευή του δρόμου που εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδειχθεί θανάσιμα επικίνδυνος.

Ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός επισήμανε το μεγάλο εύρος του έργου και την πρόσφατη παύση των εργασιών λόγω οικονομικών δυσχερειών που αντιμετώπισαν και οι 13 περιφέρειες της χώρας. Ο κ. Σπανός ανακοίνωσε με σιγουριά ότι μέχρι το τέλος Μαΐου, ο δρόμος θα ανοίξει με μεγάλη ασφάλεια.

Να σημειώσουμε πως η συνεδρίαση ξεκίνησε κρατώντας ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη των δύο πεσόντων πιλότων, Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, Μάριου Τουρούτσικα και Στάθη Τσιτλακίδη.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia