Μια από της πιο όμορφες ελληνικές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείς κάθε εποχή αλλά και τις γιορτές που είναι στολισμένη φαντασμαγορικά. Πλήθος αμέτρητου κόσμου μια συγκεντρώθηκε σε μια γιορτή γεμάτη φως, χαρά, μουσική και κεράσματα, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε στεριά και θάλασσα, στην παραλία της Χαλκίδας, κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων.

Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση έκανε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, καλωσορίζοντας τον κόσμο και καλώντας τους να συμμετέχουν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που έχει διοργανώσει ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ) για μικρούς και μεγάλους, μέχρι και την Πρωτοχρονιά, με κύριο στόχο να μεταδοθεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, η λάμψη των Χριστουγέννων. 

«Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Δεν είναι πλέον μόνο η υγειονομική απειλή της πανδημίας που συνεχίζει, είναι και πολλές άλλες δυσκολίες που καθημερινά αποτελούν τροχοπέδη στον προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό σχεδιασμό για όλους μας. Τα Χριστούγεννα όμως, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, της γέννησης του Θεανθρώπου, ας φέρουν στις καρδιές όλων το φως τους κι ας μας γεμίσουν δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε, ευχαριστώντας το ανθρώπινο δυναμικό και τη Διοίκηση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του Εργοταξίου του Δήμου, που με δημιουργικότητα και αυτοδιάθεση, «έντυσαν» γιορτινά την πόλη της Χαλκίδας και τις Δημοτικές Ενότητες, επιδιώκοντας να μεταφερθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές το κλίμα των ημερών. 

Τέλος, αφιέρωσε τις φετινές εκδηλώσεις σε όλα τα παιδιά, παίρνοντας αφορμή από όλα όσα τραγικά συμβάντα έρχονται στην επικαιρότητα και συμβαίνουν και στον Δήμο Χαλκιδέων, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Τα παιδιά μας, δεν είναι απλά το μέλλον μας, είναι η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο, από το σήμερα που τους δίνουμε εμείς. Τα παιδιά μας, είναι σαν το Χριστουγεννιάτικο αστέρι, φτιαγμένα να λάμπουν και να μας δείχνουν τον δρόμο. Με τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και μια χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργία, ας ανάψουμε τα φώτα και ας ανοίξουμε τα μάτια, το μυαλό και πάνω από όλα την καρδιά μας σε ότι θετικό υπάρχει γύρω μας».

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
BF95E030-2B14-47AF-A835-415BC42F3584
C48F6475-B1EC-475F-94FC-227226DC0549
72A3FFAA-19DC-41DB-BE84-1B956A60C87C
previous arrow
next arrow

Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και η συναυλία από τους BOCA NEGRO με γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες «ταξίδεψαν» μικρούς και μεγάλους και χάρισαν σε όλους μια ξεχωριστή βραδιά. 

Από eXpressEvia