Το Αλιβεριώτικο Αντάμωμα που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων, επέστρεψε μετά από την αναγκαστική παύση της πανδημίας, πιο εντυπωσιακό από ποτέ άλλοτε. Χορευτικές ομάδες από την μία άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη αλλά και από την Κύπρο γέμισαν το όμορφο λιμάνι του Καράβου με παραδοσιακά ακούσματα και θαυμαστές χορευτικές φιγούρες.

Οι χορευτικές ομάδες που συμμετείχαν είναι οι “Αξάνεμες” από την Κύμη, οι Θρακιώτες Αθηνών, τα “Βάβουλα” από την Μακρυκάπα, το χορευτικό Πανγκύπριας Συντεχνείας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου, ο Σύλλογος “Αλκάθους & Καρία” από Μέγαρα και τα τρία τμήματα της χορευτικής ομάδας “Το Μεσονήσι” του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Αθανάσιος Μπουραντάς, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαστροκώστας, ο Πρόεδρος της κοινότητας Αλιβερίου κ. Γιώργος Παπαδιόχος, οι δημοτικές σύμβουλοι κα. Μαρία Σαμαρά-Μπότη, η κα Σοφία Βότση-Κόλλια και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος για Όλους” κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού και η τοπική σύμβουλος της κοινότητας Κύμης η κα Νίνα Γαλάνη.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia