“Απίστευτη και εξωφρενική η κατάσταση στην Κύμη” διαμαρτύρονται οι κάτοικοί της . Αδιάβατος ο δρόμος και για την παραλία Τσίλαρος. Σα να μην έφτανε η εγκατάληψη και η υποβάθμιση στην παραλία στο Σουτσίνι, σα να μην έφτανε που δεν θα ανοίξει τελικά ο δρόμος στο Στόμιο, σα να να μην έφτανε ότι οι εργασίες στην Πλατάνα, ξεκινούν μόλις έκλεισαν τα σχολεία, ξεκινούν μαζί με το καλοκαιράκι και την τουριστική περίοδο στην Κύμη.

Μετά από δυο καλοκαίρια κορονοϊού, ήρθε δυστυχώς ένα καλοκαίρι “οδικού αποκλεισμού” για την Αρχόντισσα του Αιγαίου. Ένα ακόμη πιο δύσκολο καλοκαίρι για τους εμπόρους και τους ξενοδόχους, που παρά τον κλειστό δρόμο στο Στόμιο, έτρεφαν αισιοδοξία πως φέτος θα καταφέρουν να δουλέψουν τους καλοκαιρινούς μήνες . Απίστευτη απογοήτευση και για τους επισκέπτες της Κύμης και της Σκύρου, τους ετεροδημότες που έρχονται στα χωριά τους να ξεκουραστούν και όχι να ταλαιπωρηθούν και τους τουρίστες γενικότερα.

Ένα έγγραφο καταπέλτης περί παραίτησης χρήσης αιγιαλού και παραλίας στη θέση Τσίλαρος υπογεγραμμένο από τον Αντιδήμαρχο Κύμης, ομολογεί την σκληρή πραγματικότητα για την Κύμη, αναφέροντας ” ..περί παραίτησης χρήσης αιγιαλού και παραλίας στη θέση Τσίλαρος, σας διαβεβαιώνουμε πως ο συγκεκριμένος δασικός – αγροτικός δρόμος δεν έχει συντηρηθεί, ως εκ τούτου η πρόσβαση των λουομένων στην συγκεκριμένη παραλία καθώς και του ενδιαφερόμενου μισθωτή, θεωρείται μη προσβάσιμη.”

Κι όλα αυτά εν μέσω μιας ιδιαίτερα καυτής θερινής περιόδου, που ο υδράργυρος αναμένεται να απογειωθεί λόγω προεκλογικών διεργασιών…και οι στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης στις παραλίες θα είναι πιο αναγκαίες.
Οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Κύμης εύχονται, τουλάχιστον, να υπάρχει νεράκι στις βρύσες τους εφέτος για κανένα κρύο ντουζ !

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia