Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την αποχώρηση του από την Μακάμπι τον Φεβρουάριο είχε συμμετοχή ως ομιλητής στο σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης από τότε φήμες τον θέλουν σε διάφορες ομάδες με τον Παναθηναϊκό ως επικρατέστερη ομάδα όμως ο Έλληνας προπονητής θέτει σαν προτεραιότητα το να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε: 

  «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό, τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό».

 Αναφέρθηκε και στην Εθνική Ομάδα για το ενδεχόμενο συστράτευσης των Ελλήνων προπονητών : 

  «Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες την Εθνική ομάδα. Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά».

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia