Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, στην Αμάρυνθο πραγματοποιείται  ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχυπλοΐας.

 Η έναρξη έγινε σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 25/6 μετά τις  6:00 η ώρα γιατί οι άνεμοι ήταν ισχυροί και δεν επέτρεπαν να ξεκινήσουν οι αγώνες και μάλιστα ο τελευταίος γύρος αναβλήθηκε για αύριο Κυριακή 26/6. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν από τις 11:00 η ώρα το πρωί εώς τις 2:00 το μεσημέρι. 
Η διοργάνωση γίνεται με αρωγούς τον Δήμο Ερέτριας και την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Εύβοιας SAR 312 ενώ θα τελεσθούν υπό την αιγίδα της Κοινότητας Αμαρύνθου. 
 
Τους αγώνες παρακολούθησαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αθλητισμού στην εταιρεία Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κ.  Μπουρμάς Ηλίας, η αντιδήμαρχος Ερέτριας κα Παπαγγελή Μαρία, ο αντιδήμαρχος κ. Τσώκος Ευάγγελος, η κα Κατσίκα Κατερίνα τοπική σύμβουλος Ερέτριας, ο Πρόεδρος της Β/θμιας επιτροπής κ. Ιωάννης Βελέντζας και βέβαια ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς.   
Η “ψυχή” του event ήταν όπως και την πρώτη φορά που είχε παρουσιαστεί στην Αμάρυνθο το 2018, ο κ.  Παπαγγελής Βασίλης, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και ο άνθρωπος που καθοδήγησε όλες τις ενέργειες ώστε να μπορέσει να γίνει η ιδέα πράξη, ως πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου και σημερινός ΜΕΓΑΣ Χορηγός με την εταιρεία   “PAPAGGELIS Raicing”.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow


MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia