Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που παρατηρείται ραγδαία αύξηση των περιστατικών που χρήζουν ιδιαίτερης ανάγκης γνώσεων των Πρώτων Βοηθειών. Γνώσεις απαραίτητες και χρήσιμες για την ατομική μας ασφάλεια αλλά και για το οικογενειακό όπως και το επαγγελματικό μας περιβάλλον επίσης.

Στο Ίδρυμα Ιωάννη Καράκωστα στη Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών την Δευτέρα 10 Ιουνίου από τον εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο επικεφαλής της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας κ. Τζιγιάννη Σταύρο, ο οποίος παρέδωσε γνώσεις κι οδηγίες Πρώτων Βοηθειών καλύπτοντας το ευρύ φάσμα των περιπτώσεων που ένας άνθρωπος βρίσκεται στην θέση κάποιος δίπλα να του κινδυνεύει. Μια θέση που ίσως εγκυμονεί κινδύνους και για τον ίδιο. Οι γνώσεις για το τι μπορεί κάποιος να κάνει αλλά και τι δεν πρέπει και δεν μπορεί, είναι δυνατό να σώσουν ζωές.
Την εκπαιδευτική δράση συντόνισαν η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος Καράκωστα κα. Ελένη Μπαμπά και η Δημοσιογράφος -Επικοινωνιολόγος κα Σταματούλα Λεβέντη .
Το Σεμινάριο παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μέλη του Φιλολογικού τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας παρουσία της Εφόρου κας . Νικολάου Ρόζας Ελένης και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας παρουσία του Προέδρου κου. Αθανάσιου Παπακυριάκου.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia