Στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου της Εύβοιας, βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Σκαρλάς, ένας νέος άνθρωπος, μια πολύ γνώριμη προσωπικότητα, με σημαντική εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση.

Μια φρέσκια πνοή, πολύ χρήσιμη στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα το Επιμελητήριο της Εύβοιας, τοποθετήθηκε πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Υπηρεσιών και Τουρισμού. Ο κ. Σκαρλάς έχει δώσει πολύ καλά δείγματα προσφοράς και δημιουργικότητας συμμετέχοντας και πάλι ως Πρόεδρος των υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος με καθήκοντα Δημάρχου στο Δήμο Ερέτριας και πολλά ακόμη.

Το expressevia.com επικοινώνησε με τον κ. Σκαρλά, ρωτώντας για τους βασικούς στόχους του κατά την είσοδό του στην δυναμική Διοίκηση του Επιμελητηρίου:

Στόχος μου είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του νόμου μας αλλά και της Σκύρου, η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας, στο πλαίσιο ενός νέου αναπτυξιακού προτύπου, για την ενεργή στήριξη της επιχειρηματικότητας στις σημερινές κρίσιμες στιγμές, στις οποίες ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων δίνει μάχη επιβίωσης. Είναι αναγκαίο να εργαστούμε από κοινού για την δημιουργία μιας νέας εποχής, στην σχέση του Επιμελητήριου με τα μέλη του, με στόχο την καλύτερη υποστήριξη επιχειρηματικών δράσεων, τεχνογνωσίας αλλά και την λύση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.” δήλωσε ο κ. Σκαρλάς συνοπτικά και ταυτόχρονα καλύπτοντας ολόκληρο το πλαίσιο των ζητημάτων της επιχειρηματικότητας του 2024 που παρακολουθεί αδιαλείπτως από πολύ κοντά, αφήνοντας την ελπίδα πως και στην πράξη, σύντομα θα φέρει αποτελέσματα.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia