Στο στάδιο της υλοποίησης βρίσκεται πλέον το έργο: «Συντήρηση και συμπλήρωση οδικού ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Φωκίδας», αρχικού προϋπολογισμού 193.033 ευρώ, το οποίο χρηματοδότησε και δημοπράτησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και επιβλέπει την εκτέλεση του.

Αντικείμενο του έργου είναι η επισκευή και συμπλήρωση τμημάτων του οδικού ηλεκτροφωτισμού σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φωκίδας, έτσι ώστε ο ηλεκτροφωτισμός να βρίσκεται πάντα  σε  καλή κατάσταση  λειτουργίας.

Η αντικατάσταση φθαρμένου ή κατεστραμμένου υλικού, γίνεται  με  άλλο καινούργιο το οποίο είναι ίδιο με το αντικατεστημένο,  εκτός αν κρίνει διαφορετικά το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φωκίδας, που επιβλέπει τις εργασίες.

«Παρεμβαίνουμε για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού ηλεκτροφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φωκίδας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Χρηματοδοτήσαμε το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 193.033 ευρώ, και επιβλέπουμε την εκτέλεσή του, που θα συμβάλλει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος τόνισε: «Το δύσκολο έργο της συντήρησης του οδικού ηλεκτροφωτισμού ανήκει σε εμάς. Πρέπει όλοι, όμως, να κατανοήσουν ότι δενπερισσεύουν χρήματα και να σέβονται τη δημόσια περιούσια».

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia