Ατομική βόμβα δεν έπεσε και δεν καταστράφηκε ο τόπος” -στο Κάδι όπου καρατομήθηκαν και εκ ριζώθηκαν δέντρα στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου,- όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Νίκος Μπαράκος αλλά “είναι αλήθεια πως τυπικά δεν τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες” ομολόγησε, καθώς υπήρχε πίεση χρόνου για την τοποθέτηση της νέας παιδικής χαράς και φανταζόμαστε έναν ακόμη όμορφο χώρο για τα μικρά παιδιά όπως τους πολλούς που έχουν κατασκευαστεί σε όλο το δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Τόσα απλά ολοκλήρωσε με τον εύστοχο και ειλικρινή σχολιασμό του, μόλις με τρεις φράσεις, ο Δήμαρχος κ. Μπαράκος το θέμα που τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου από τον κ. Αναστάσιο Βλάχο για την καταστροφή των περίπου 20 δέντρων, αποδεικνύοντας πως τα πολλά λόγια και οι αμέτρητες δικαιολογίες που δεν έχουν συνάφεια μεταξύ τους μόνο χρόνο τρώνε και δημιουργούν εντάσεις.

Βέβαια κάποιοι αγαπούν τις εντάσεις όμως εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θεατές ο Δήμαρχος Νίκος Μπαράκος ακολούθησε την προσφιλή του, ολιγόλογη συμπεριφορά.

Δεν υπήρχε εκτίμηση από Γεωπόνο, δεν πέρασε το θέμα από την επιτροπή, τα δέντρα τα έκοψε εθελοντής, εκτεθειμένος σε πολλούς κινδύνους, χωρίς επίβλεψη ειδικού, είχαν επικίνδυνο ύψος τα δέντρα κι ήθελαν άμεσα κόψιμο ιδιαιτέρως γιατί ήταν σε σχολικό χώρο πράγμα που διαπιστώθηκε ξαφνικά πέρυσι αλλά τα παιδιά έμεναν ένα χρόνο εκτεθειμένα στον κίνδυνο αυτό … δηλαδή εάν δεν φτιαχνόταν παιδική χαρά για πόσο θα παρέμεναν να απειλούν την σωματική ακεραιότητα των παιδιών; αναρωτιέται κανείς …. και όχι άδικα.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο τυπικοί όταν χρειάζεται για να μην ξεφεύγουμε από τις διαδικασίες” είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μπαράκος και παρότρυνε το σώμα να αποφεύγονται οι υπερβολές και να επικεντρώνονται στα πολύ πιο σοβαρά θέματα που υπάρχουν, απαντώντας έτσι, αφοπλιστικά σε όλα τα ερωτήματα περί του θέματος και αφήνοντας “τα παιδιά στη γαλαρία να κάνουν άσκοπη κι άστοχη φασαρία”

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia