Ένας αποκριάτικος χορός που άξιζε να επιλέξεις το πρώτο Σαββατόβραδο του Μάρτη αλλά και του φετινού τριωδίου, είναι αυτός που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας και θα μείνει αξέχαστος σε όσους παρευρέθηκαν.

Στην κατάμεστη κοσμική αίθουσα, η καλή διάθεση των συνδαιτυμόμων, ήταν έκδηλη με μια απλή ματιά και προμήνυε το γλέντι που απογείωσε η εξαιρετική «Bronza Banda», πολυμελής παραδοσιακή ορχήστρα.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι των φορέων, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακή Εύβοιας κ. Ευάγγελος Βαβουλιώτης, από τον Δήμο Χαλκιδέων η αναπληρώτρια Δημάρχου κα  Αναστασία Μακαρώνα-Ψυχογυιού Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικών Δομών, η κα Δήμητρα Σακελλαράκη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ. Γεώργιος Σπύρου και κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, η Πρόεδρος Σοροπτιμιστριών Εύβοιας κα Αγγελική Γαλάνη, ο κ. Γιώργος Αγγέλου από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Καππαδοκών «ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος», η Πρόεδρος του Συλλόγου “MEDUSA SURVIVOR” κατά της βίας και Δικηγόρος κα Νίκη Ροδίτη, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ο “Καλός Σαμαρείτης” η κα Αργυρούλα Αφράτη, οι Δικηγόροι κα Καλαμακίδη Αικατερίνη, κα Έφη Στεργιούλη, κ. Αθανάσιος Τάρτης, κ. Χριστόδουλος Κύρου-Τσάκαλος, κ. Κωνσταντίνος Χάνος, η υπεύθυνη του Πρότυπου Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χαλκίδας κα Δήμητρα Δήμου, η υπεύθυνη του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας κα Ρία Μπάκα, o π. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Λιονάκης Ιωάννης, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του “International Action Art” κα Σταματούλα Λεβέντη, ενώ η Πρόεδρος κα Κωτσή απηύθυνε χαιρετισμό και εκ μέρους του Συνδέσμου Χαλκιδέων λόγω της απουσίας του Προέδρου πρ. Βουλευτή κου. Άγγελου Πνευματικού εξαιτίας προσωπικού του θέματος.

Πολλοί ακόμη εκλεκτοί φίλοι του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας πλαισίωσαν την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση. Στους παρευρισκόμενους απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος κα Κωτσή Μαρία ενώ παρούσες ήταν το Δ.Σ και Έφοροι των τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων, οι αντιπρόεδροι κα. Ελευθερία Αράπογλου και κα. Αφράτη Ανθούλα, κα. Ελένη-Ρόζα Νικολάου, κα. Βρακά Δέσποινα, κα. Γεωργακοπούλου Γιούλη, κα. Μυρσίνη Σπυροπούλου, κα. Αικατερίνη Παπασταματίου, κα. Ζάνα Λάμπρου, κα. Φωτεινή Ακριώτου, κα. Άννα Μαρία Θεοδώρου, κα. Μαρία Τσώκου, κα. Κωνσταντίνα Σαντραβέλη, κα. Λένα Τσιριγώτη .

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ