Πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές ζήσαμε την περασμένη Κυριακή 5-11-23 κατά την καθιερωμένη πια βράβευση των μαθητών των σχολείων του νομού μας, στους διαγωνισμούς της ΕΜΕ, την περσινή χρονιά 2022-2023.” περιγράφει η Πρόεδρος κα. Αρετή Φάλαγγα, του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της απονομής τιμητικής πλακέτας στον καταξιωμένο Κυμαίο Επιστήμονα κ. Αντώνιο Αντωνίου Δρ. Αστροφυσικής, Καθηγητής Φυσικής και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος ομιλητής.

Μια εξαιρετική ομιλία με τίτλο ” Το Μαθηματικό Σύμπαν του Riemann” από τον Μαθηματικό-Αστροφυσικό και καθηγητή στο Πανεπ. Πελοποννήσου, κ. Αντώνιο Αντωνίου μας μάγεψε και μας οδήγησε να δούμε τον κόσμο μας με άλλα μάτια, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε.” υπογράμμισε η Πρόεδρος κα Φάλαγγα.

Ενώ ο επιστήμονας κ. Αντωνίου σχολιάζει στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο:

Μερικές όμορφες στιγμές από την βράβευση μαθητών και μαθητριών των Σχολείων της Καρδίτσας, που πρώτευσαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κατά το σχολικό έτος 2022-23.

Στην εν λόγω εκδήλωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και ιδιαίτερα η Πρόεδρός του κυρία Αρετή Φάλαγγα μου έκαναν την τιμή να είμαι προσκεκλημένος ομιλητής με θέμα «Το μαθηματικό Σύμπαν του Riemann». Τις πιο θερμές μου ευχαριστίες τόσο για την πρόσκληση όσο και για την πολύ ζεστή φιλοξενία.

Πριν και πάνω από όλα όμως θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά που πρώτευσαν, όσο και στους δασκάλους τους, στους καθηγητές τους και στους γονείς τους. Τους εύχομαι υγεία και η βράβευση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο για περαιτέρω πρόοδο σε κάθε τομέα της ζωής τους.


Τέλος η Πρόεδρος απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό : “Ευχαριστούμε επίσης το τμήμα Δασολογίας και Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού για την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για την αρωγή της στις εκδηλώσεις μας, τους επίσημους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους διευθυντές σχολείων και τους συναδέλφους καθηγητές που είναι πάντα δίπλα μας καθώς και όλα τα παιδιά που μας εμπιστεύονται και παίρνουν μέρος κάθε χρόνο στους διαγωνισμούς της ΕΜΕ”


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Καρδίτσας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ και τέως υπουργός κ. Κ. Τσιάρας, εκπρόσωπος της βουλευτού Καρδίτσας κ. Α. Σκόνδρα, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κ. Ζαχαρής , εκπρόσωποι των σχολείων και διευθυντές, γονείς και συγγενείς των μαθητών και πλήθος κόσμου.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia