Η εβδομάδα ξεκίνησε με κατάληψη για τους μαθητές και τις μαθήτριες στο ΕΠΑΛ Αλιβερίου. Το σχολείο δεν είχε νερό, καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας αλλά και η σοβαρότατη έλλειψη των καθηγητών βάζει σε κίνδυνο να χαθεί η χρονιά για τους μαθητές που φοιτούν στα μαθήματα του τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας στη Β και Γ τάξη της ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης. Οι σοβαρότατοι αυτοί λόγοι οδήγησαν τα παιδιά στην κατάληψη του σχολείου προκειμένου να ακουστούν και να εισακουστούν τα σοβαρά αιτήματά τους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, με επιστολή του εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τα σοβαρά κενά που υπάρχουν στην σχολική μονάδα του ΕΠΑΛ και απευθύνεται στον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και αθλητισμού κ. Κυριάκο Πιερρακάκη στην Περιφερειακή Διευθύντρια Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα Ελένη Μπενιάτα, στον Διευθυντή Β/βάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Κωσταντίνο Φράγγο, στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου και στην Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Κύμης Αλιβερίου στον αντιδήμαρχο κ. Κωσταντίνο Δήμα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Σταύρος Κιούσης και μέλη του Δ.Σ, βρίσκονται δίπλα στα παιδιά από το πρωί που ξεκίνησε η κατάληψη, σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, συμπαραστέκονται στα ζητήματα που απασχολούν έντονα και άμεσα την εκπαίδευση των παιδιών τους και καταβάλουν προσπάθειες συζητώντας με τους μαθητές να λήξει η κατάληψη η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα δώσει την λύση για τα προβλήματά τους.

Η επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Αλιβερίου

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia