Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “JobReady ” το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:00-17:30 στο DIVANI CARAVEL HOTEL (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21)

H διοργάνωση των «JobReady» έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παρακολουθήσουν εργαστήρια αναβάθμισης δεξιοτήτων στον τομέα της αναζήτησης εργασίας και της κατάλληλης προετοιμασίας για ένταξη ή επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούν εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Δ.ΥΠ.Α., ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις από στελέχη της, καθώς επίσης από εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων και HR managers επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και οι θεματικές αφορούν:

• Τεχνικές αναζήτησης εργασίας

• Οδηγίες για τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού  βιογραφικού

• Προετοιμασία συνεντεύξεων

• Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας

• Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας

• Διαμόρφωση business plan

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/job-ready-by-DYPA

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σύζευξης και συμβουλευτικής της Δ.ΥΠ.Α. επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/more-simvoyleftiki

Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia