Με αφορμή τη δράση “Orange Days” που στοχεύει στην μείωση και απαλοιφή της βίας μέσα στην οικογένεια και γενικά μέσα στην κοινωνία (βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, trafficking/σωματεμπορία), ο ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ πραγματοποίησε την Κυριακή 19/11 στο ξενοδοχείο “Παλίρροια” μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα την “ΒΙΑ – ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ“. Την εκδήλωση οργάνωσε η Πρόεδρος κα Αγγελική Γαλάνη Χαλιώτη με την συμβολή και άλλων μελών.

Κεντρικές Ομιλήτριες ήταν οι εξαιρετικές: Κλέα Νομικού Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η κα Μόϊρα Μποτωνάκη Δικηγόρος παρά Αρείω Πάγω. Σημαντική ήταν η τοποθέτηση της προσκεκλισμένης κας Ουρανίας Παπαδάκη Παπανδρέου Ιατρός Παιδίατρος -Παιδονευρολόγος. Τον συντονισμό έκανε η κα Ελένη Χαλιώτη Δικηγόρος Εγκληματολόγος .

Παρευρέθηκε η κα Μαρία Γεωργίου Πρόεδρος Αρείου Πάγου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δήμητρα Σακελλαράκη, η Διεθνής ποιήτρια κα Μιστριώτη, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα Μαρία Κωτσή και άλλα μέλη έφοροι του Λυκείου κα Αγγελική Παπαδημητρίου Γαβαλά Φιλόλογος και κα Ελένη Ευαγγελοπούλου Αρχαιολόγος. Επίσης ο Ναύαρχος ε.α κ. Νικόλαος Φατούσης, το μέλος της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών κα Ελευθερία Αράπογλου, η διακεκριμένη Ψυχολόγος κα Δήμητρα Δήμου, η Διευθύντρια του Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κα Παπακωνσταντίνου Μαρία υπέυθυνη της οργάνωσης της εκδήλωσης, η κα Δήμητρα Παπαμιχαήλ Ιατρός Ιδρύτρια του Ομίλου στη Χαλκίδα, ο κ. Νίκος Παπαμιχαήλ Ψυχίατρος, η κα Μπεζάτη Μαρία Διευθύντρια επειγόντων νοσοκομείου Χαλκίδας, η κα Μεγάλου Κάτια Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΧ, η κα Νόνικα Βοσκού Νευρολόγος ο κ. Παναγιώτης Τζαφέρος τ διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και των διασυνδεόμενων Κύμης και Καρύστου, ο κ. Φιλίππου Προϊστάμενος Νοσοκομείου Χαλκίδας, η κα Αθηνά Πουλικαράκου -Παπανδρέου Γενική Γιατρός, ο κ. Τριγώνης Οικολόγος του Νοσοκομείου Χαλκίδας, η κα Βούργα Βασιλική Αλλεργιολόγος, η κα Γιολάντα Δημητρίου Συμβολαιογράφος μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου,η Διεθνής η Διευθύντρια Επικοινωνίας της International Action Art και UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την Εύβοια κα Σταματούλα Λεβέντη, ο σπουδαίος Τενόρος Ευριπίδης Μιχάλης, η σύζυγος του πρώην Βουλευτή κα Μιρέιγ Ζαρτάρ-Πνευματικού, Εκπρόσωποι Ομίλων Σοροπτιμιστών Αθηνών και πολλοί ακόμη φίλοι του Ομίλου, σε μια εκδήλωση που όσο κι αν το θέμα είναι γνωστό και επίκαιρο, οι ομιλήτριες κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα ελπίδας, αισιοδοξίας και ανασυγκρότησης της κοινωνίας για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση του φαινομένου.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia