Τα παράλογα και τα προβλήματα δεν έχουν τέλος στην Ακτή Νηρέως.

“Ακόμη δεν έχουμε νερό παρά τις κινητοποιήσεις και τις οχλήσεις προς το Δήμο και μας έστειλαν να πληρώσουμε χαράτσι” δηλώνει στο expressevia.com, κάτοικος της περιοχής που κρατά στα χέρια του την ειδοποίηση και φρίττει.

“Σε ποιον να απευθυνθώ ; στον δήμο που μας κοροϊδεύουν τόσους μήνες και δεν μας έχουν δώσει ακόμη νερό; Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έχω πληρώσει τόσα χρήματα για να έχει η οικογένειά μου νερό και χρωστάω και από πάνω να πληρώσω για έναν συνεταιρισμό που πλέον δεν υπάρχει”

“Για ποιο λόγο σας ζητούν αυτά τα χρήματα; Πως προκύπτει αυτό το ποσό;” ρωτήσαμε τον κάτοικο…

Ειλικρινά δεν γνωρίζω… δεν εξηγεί κάτι τέτοιο η επιστολή. Οι δρόμοι που έφτιαξαν και συνέχεια σπάνε λόγω κακής κατασκευής, είναι με χρήματα που μας χορήγησε η Ευρώπη όταν το 2007 μας έκαψε η φωτιά . Το ποσό προκύπτει από τα χρόνια που δεν έχουμε πληρώσει, από το 17 δηλαδή; Και γιατί να πληρώσουμε στο φινάλε; Τι μας πρόσφεραν; Έναν κόμβο; Υπάρχει ο πρότυπος συνεταιρισμός του οικισμού πλέον; …και να τονίσω ότι το νερό δεν έχει έρθει ακόμη! Κόσμος φεύγει… δεν μπορεί να ζήσει εδώ. 40 χρόνια ζω εδώ κ δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως ”

“Με την απειλή ότι το χρέος θα πάει στην εφορία θα πρέπει να το πληρώσουμε άμεσα αλλά νερό δεν έχουμε 6 μήνες στη Β Ζώνη και το έχουμε χρυσοπληρώσει” λέει μεταξύ άλλων ο κάτοικος φανερά αγανακτισμένος.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia