Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, διαψεύδει όλα τα βιαστικά συμπεράσματα, ότι εγκαταλείπει την δράση του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι τεχνογνωσία του και η αγάπη του στην προσφορά στα κοινά και στον δήμο Κύμης Αλιβερίου τον βρίσκει, όχι από την θέση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου πλέον αλλά, σε πρωταγωνιστικό ρόλο να δραστηριοποιείται στον προεκλογικό αγώνα, όπως φροντίζει ένα έντιμο πολιτικό πρόσωπο, πρωτεργάτης και εμπνευστής της δημιουργίας μιας παράταξης. Ο κ. Αναγνώστου ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις του συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τον Γιάννη Πιλάτη και τον συνδυασμό “Συνεργασία Πολιτών” η οποία δίνει δυναμικά και παραδειγματικά, πολιτισμένο και ήρεμο πολιτικό αγώνα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη.

Ο κ. Παναγιώτης Αναγνώστου εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μπουραντά το 2019, δεν έκρυψε ποτέ την δυσαρέσκειά του προς την δημοτική αρχή μέχρι την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ πάντα παρών στα δημοτικά συμβούλια ξεχώρισε με τις τοποθετήσεις του που περιείχαν επισημάνσεις, επιχειρήματα, αποδοτικές και λειτουργικές προτάσεις για να μπορέσει ο δήμος Κύμης Αλιβερίου να βγει από το σκηνικό της απραξίας και των ελλείψεων σε βασικούς τομείς που έφεραν κατά κοινή ομολογία όλων, σοβαρά προβλήματα που είναι πολύ δύσκολο να αντιμετοπιστούν καθώς και τα τεράστια προβλήματα που έχουν επιφέρει στις πρώτες ανάγκες των δημοτών .

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Ένα από τα σημεία που ξεχώρισε η προσφορά του κου Αναγνώστου στην διοίκηση Μπουραντά ήταν η ακούραστη επιμονή του για αφύπνιση των ενεργειών των αρμοδίων ώστε να μην χαθούν χιλιάδες ευρώ επιχορηγήσεων από την ΔΕΗ και άλλους φορείς που αφορούσαν σπουδαία έργα στο δήμο. Τα οποία και εν τέλει πήγαν στράφι καθώς απαξιώθηκαν όλες οι προσπάθειες του κου Αναγνώστου, πετώντας έτσι, ο δήμος από το παράθυρο χιλιάδες ευρώ.

Η καταφανέστατη έλλειψη Συνεργασίας και έργων στο δήμο Κύμης Αλιβερίου είναι το στοίχημα που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν, ο κ. Παναγιώτης Αναγνώστου και όλοι οι υποψήφιοι με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Πιλάτη, πρώην αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του δήμου, ο οποίος έχει διακριθεί από όλες τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την προσφορά του και το ήθος του… αλλά τελικά “κόπηκε” από τον συνδυασμό Μπουραντά προκειμένου να δοθεί ο “ρόλος” στον Νίκο Μπαράκο στου οποίου την τακτική, Πιλάτης και Αναγνώστου τάσσονται αντίθετοι .

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia