Βρισκόμαστε στο Τσαρπάλειο Δημοτικό Στάδιο, στο γήπεδο Αλιβερίου και αυτό το Σαββατοκύριακο ως γνωστόν ξεκινάει το πρωτάθλημα για την ιστορική ομάδα του Ταμυναϊκού και για τις ομάδες που θα αγωνιστούν αλλά και προπονούνται σε αυτές τις εγκαταστάσεις, όπως φυσικά και τους αθλητές και τις αθλήτριες του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ”, που κάνουν στίβο.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε, απεικονίζονται οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, που γίνεται η έναρξη του Πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΕ για την 1η αγωνιστική.

“Ασφάλεια κάτω του μηδενός” τονίζουν οι άνθρωποι του χώρου. Ο τοίχος πίσω από το τέρμα ετοιμόρροπος με τις κοτρόνες να πέφτουν μέσα στο χώρο του γηπέδου.

Να θυμίσουμε πως πριν ένα μήνα περίπου το expressevia.com είχε επισημάνει έπειτα από καταγγελίες, πως ο χλοοτάπητας έχει μετατραπεί σε χωράφι με χόρτοταπητα με βρούβες, αγριόχορτα και ότι άλλο χορταρικό μπορεί να φυτρώσει.

Συνθήκες που και ο πιο αδαής, διαπιστώνει πως είναι απαράδεκτες κι επικίνδυνες.

Και ακόμη πιο επικίνδυνο είναι πως οι συνθήκες αυτές δεν συμβάλλουν στο αθλητικό πνεύμα που οφείλει ο δήμος κι όλοι οι αρμόδιοι να προωθούν στην νεολαία ακόμη και του πιο μικρού χωριού.

Ωστόσο πριν από ένα χρόνο μέσα από δημοσιεύματα ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου ενημέρωνε για την μεγάλη αλλαγή που έρχεται και στο γήπεδο Αλιβερίου. Κάτι που προφανώς και υπογράφηκε, αλλά δεν ξεκίνησε να υλοποιείται μέχρι σήμερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΣΑΡΠΑΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia