Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για το δήμο και την περιφέρεια, σε χωριά και χώρους εργασίας στο Αλιβέρι.

Την Παρασκευή κλιμάκιο με επικεφαλής τον Κώστα Κέκη, υποψήφιο δήμαρχο, και την Κατερίνα Δημάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, περιόδευσε στα εργοστάσια μετάλλου καλώντας τους εργαζόμενους να στηρίξουν μαζικά, με καρδιά ,τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο στην περιφέρεια και τους δήμους!

Για να αναδείξουν με την ψήφο τους περισσότερους αγωνιστές να δώσουν μαζικά απεργιακή απάντηση στις 21/9 συμμετέχοντας στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι (10 π.μ. στο άγαλμα του λιγνιτωρύχου).

Το Σάββατο, κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Κέκη, και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Σταύρο Μαλλακτάρη, περιόδευσε στα χωριά Άγιος Ιωάννης και Άγιος Λουκάς Αλιβερίου, συζητώντας με τους κατοίκους. Ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης αναδεικνύοντας τη σημασία να υπάρχει αγωνιστική δημοτική και περιφερειακή αρχή που να υπερασπίζεται τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow
MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia