Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, μετά την αναγγελία της εκ νέου υποψηφιότητάς του και το κάλεσμα που απηύθυνε σε όλους τους Στερεοελλαδίτες, ανακοινώνει τους πρώτους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Φωκίδας.
Πρόκειται για τους ακόλουθους 4 υποψηφίους, οι οποίοι αποτελούν και το 50% του ψηφοδελτίου της περιφερειακής παράταξης «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας»:
 

Πέγκυ Αραβαντινού – Τζε

Αρχιτέκτων Μηχανικός – Οικονομολόγος – MSc, MBA, PhD – τ. Περιφερειακή Σύμβουλος

Γιώργος Δελμούζος
Δικηγόρος – Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας

Κωνσταντίνος Κατινιώτης

Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ – Υπάλληλος Αποκ. Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας

Χαράλαμπος Λυμπέρης

Χειρουργ. Οφθαλμίατρος MD cPHD-Ευρωπαϊκό Διπλ. Οφθαλμολογίας (FEBO)-Πτυχ. Ιατρικής Σχ. Πατρών

«Οικοδομήσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Φωκίδας τα τελευταία χρόνια. Συνεχίζουμε μαζί με όλους εσάς και με ιδιαίτερα ανανεωμένη και ενισχυμένη την ομάδα των υποψηφίων Περιφερειακών μας Συμβούλων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:  
«Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας με έμπειρους, αλλά και με νέους καταξιωμένους συμπολίτες μας. Συγκροτούμε μια ισχυρή ομάδα με ανθρώπους, που διακρίνονται για τη διάθεσή τους να προσφέρουν στον τόπο και ζητούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να ολοκληρώσουμε όλα εκείνα τα έργα και τις παρεμβάσεις που φέρνουν την ανάπτυξη στη Φωκίδα και τη Στερεά Ελλάδα».

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia