ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ”DEALER” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ Ή

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΕΚΑΒ;

Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις μας ανέδειξαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ανάγκη στελέχωσης του ΕΚΑΒ, τόσο με έμψυχο δυναμικό, όσο και με τα απαραίτητα οχήματα. Σε πρόσφατη ανακοίνωση μας αναφέρουμε ποια είναι η κατάσταση στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας, τι ανάγκες καλύπτει, πόσο υποστελεχωμένο είναι.

Διατρανώσαμε τη διαφωνία μας με την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία βάζει πυροσβέστες και φαντάρους να καλύπτουν πόστα οδηγού ασθενοφόρου, σε θέση εξειδικευμένου πληρώματος του ΕΚΑΒ.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα δίνονται τα εύσημα και τα μπράβο στο Διοικητή του Νοσοκομείου μας (τον όχι διανομέας), γιατί κανόνισε να μεταφερθούν ασθενείς του Νοσοκομείου μας από ιδιωτικά ασθενοφόρα!!!

Είναι πολύ προκλητικό σε αυτές τις συνθήκες που ο κόσμος της περιοχής σθενάζει από τις φωτιές, βλέπει το εισόδημά του να μειώνεται και να μη βγάζει το μήνα, δουλεύει σε τραγικές συνθήκες με καύσωνα, να βλέπει τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να παίζει το ρόλο του manager.

Είναι πολύ προκλητικό να βάζουν τους ιδιώτες από την πίσω πόρτα, επειδή η κυβέρνηση δεν έχει τολμήσει ακόμα να το κάνει φανερά.

Δεν έχουμε αυταπάτες ξέρουμε το ρόλο των Διοικήσεων, την προώθηση της κυβερνητικής πολιτικής, ανεξάρτητα ποιος κυβερνάει. Ξέρουμε ότι στόχος τους είναι η ιδιωτικοποίηση του ΕΚΑΒ και της υγείας συνολικά, για να βάζει βαθιά το χέρι του στην τσέπη ο ασθενής και ο εργαζόμενος να είναι με πετσοκομένα δικαιώματα.

Δε θα το αφήσουμε έτσι!

Αυτές τις μέρες οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία σθενάζουν, προσπαθούν να πάρουν τις χρωστούμενες άδειες, τα χρωστούμενα ρεπό. Ταυτόχρονα γίνονται μπαλώματα, νοσηλευτές μετακινούνται, γιατροί μετακινούνται…. Μπαλώματα που σε καμία περίπτωση δε λύνουν το πρόβλημα.

Εργαζόμενοι που επιδιώκουν να πάρουν λίγες μέρες άδεια για να ξεκουραστούν και δε το καταφέρνουν γιατί τα προγράμματα δε βγαίνουν.

Διατρανώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις! Τώρα να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ, με έμψυχο δυναμικό, υπάρχουν 4000 θέσεις άνεργων εξειδικευμένων που άμεσα θα μπορούσαν να το στελεχώσουν! Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα!

Κατά το όχι διανομέας…….

Υ.Γ. 1 : όχι ιδιώτες στα νοσοκομεία

ΥΓ 2 : όχι άνθρωποι που θα βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τις ανάγκες υγείας

Το ΔΣ

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia