Κύκλωμα που έφερνε μετανάστες στην Εύβοια από την Τουρκία και από εκεί τους προωθούσε στην Ηπειρωτική χώρα, εξάρθρωσε το Λιμενικό Σώμα. Ο δουλέμπορος μάλιστα που διέθετε 10μετρο σκάφος με συνολική ιπποδύναμη μηχανών 800 ίππων, προσπάθησε να εμβολίσει τα σκάφη του λιμενικού που του είχαν στήσει ενέδρα και χάρη στις σωστές ενέργειες των Ελλήνων χειριστών, ο δουλέμπορος, αναγκάστηκε να παραδοθεί.

Η διεύθυνση Ασφαλείας & Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων (Δ.Α.Π.ΘΑ.Σ.), είχε διασταυρωμένες πληροφορίες για την άφιξη μεταναστών στο Αλιβέρι με φουσκωτό. Σε ταυτόχρονες έρευνες στο σημείο αποβίβασης, στελέχη του λιμενικού σώματος εντόπισαν και ακινητοποιησαν τέσσερα οχήματα εκ των οποίων το ένα όχημα τύπου ‘’Van/Mini bus”, στα οποία επέβαιναν τέσσερις Αφγανοί και δύο Πακιστανοί υπήκοοι, όλοι μέλη του κυκλώματος οι οποίοι περίμεναν να παραλάβουν τους μετανάστες και να τους οδηγήσουν στην Αθήνα.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Η θαλάσσια καταδίωξη από τρία σκάφη του λιμενικού, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου του Λιμενικού σώματος, σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου – Κοσκινών Ν.Α. ακτών Ευβοίας περίπου δέκα λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα. Στο φουσκωτό σκάφος επέβαιναν δύο άτομα τα οποία σνελήφθησαν. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Την ίδια ώρα, οι λιμενικές αρχές Κύμης και Χαλκίδας, συνεχίζουν τις έρευνες τους, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και άλλα εμπλεκόμενα μέλη του κυκλώματος στη χώρα μας.

Πηγή: ertnews.gr

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia