Ένοχος κρίθηκε από το Στρατοδικείο Αθηνών, αλλά άσκησε έφεση, ο πρώην στρατιωτικός, δημότης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, με μόνιμη κατοικία εκτός νομού Ευβοίας, ο οποίος κατ΄ εξακολούθηση, όπως λένε οι πληροφορίες, ασκούσε κακοπροαίρετη κριτική και απρεπείς χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα την συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην Δημάρχου και σημερινού επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κύμης Αλιβερίου κου Δημήτρη Θωμά.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματα του, υπέβαλε μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου, εν ενεργεία αρχικά και μετέπειτα πρώην στρατιωτικού.

Την πρώτη φορά που του υποβλήθηκε μήνυση ο στρατιωτικός γλύτωσε την ποινή, καθώς ο Δημήτρης Θωμάς δέχθηκε την συγνώμη του, όταν ο κατηγορούμενος δήλωσε μεταμέλεια ενώπιον του δικαστηρίου.

Πολύ σύντομα όμως, ο κατηγορούμενος επανήλθε στην προγενέστερη συμπεριφορά του με αποτέλεσμα την ποινή για συκοφαντική δυσφήμιση, των οκτώ (8) μηνών φυλάκιση με αναστολή, που του επέβαλλε σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, το Στρατοδικείο Αθηνών.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia