Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, σχολίασε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την άρτια διεξαγωγή του 2ου Sterea Run της Περιφέρειας Στερεάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε :

Η Εύβοια υποδέχτηκε στις πόλεις της Ερέτριας και της Χαλκίδας για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από εκατοντάδες δρομείς και φίλους, ένα από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα δρομικά δρώμενα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το 2ο Sterea Run.

Χαμόγελα, παλμός, άθληση από μικρούς και μεγάλους που τίμησαν με την συμμετοχή τους και απόλαυσαν την όμορφη αυτή διοργάνωση η οποία κερδίζει πολύ γρήγορα ένα ξεχωριστό σημείο όχι μόνο στο ετήσιο δρομικό καλεντάρι αλλά κυρίως στις καρδιές των εκατοντάδων φίλων μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, τους φορείς της Πολιτείας, της Αυτοδιοίκησης, τα Σώματα Ασφαλείας, τους Χορηγούς μας και βεβαίως στην πρωταθλήτρια μας Αναστασία Μαρινάκου και στον καλό μας φίλο Κώστα Μαρτάκη.

Ιδιαίτερη αναφορά στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Αθλητισμού Ηλία Μπουρμά και την ομάδα της Π.Ε Εύβοιας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εκατοντάδες εθελοντές μας που για ακόμα μια φορά μας αγκάλιασαν και επέτρεψαν με τη συγκινητική τους παρουσία και πολύτιμη προσφορά, να απολαύσουμε μια άρτια και εξαιρετική διοργάνωση.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow
MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia