Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μιτσοτάκης στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποίησε Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 στη Φθιώτιδα, επιθεώρησε τις εργασίες των έργων στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ, που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

«Δεν αρκεί να προσθέτουμε δουλειές, πρέπει να είναι και καλοπληρωμένες δουλειές. Ο τουρισμός έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει τέτοιες θέσεις απασχόλησης. Και καθώς το τουριστικό προϊόν όλο και θα αναβαθμίζεται και θα προσελκύουμε επισκέπτες με μεγαλύτερο εισόδημα, είναι απολύτως λογικό και οι μισθοί στον τουρισμό να ανεβαίνουν κι αυτοί, καθώς θα έχουμε και από τους εργαζομένους και άλλες απαιτήσεις σε σχέση με αυτές που είχαμε στο παρελθόν», τόνισε σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στον χώρο από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Mitsis Hotels, Σταύρο Μήτση, και την πρόεδρο Χριστίνα Μήτση, και ενημερώθηκε για τα έργα που θα γίνουν στο πλαίσιο μακροχρόνιας μίσθωσης που υπογράφηκε έπειτα από διαγωνισμό ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και στον πλειοδότη όμιλο Μήτση.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Αργότερα το απόγευμα Πρωθυπουργός παρέστη και μίλησε στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, όπου τον υποδέχθηκαν Βουλευτές Εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Από Panos_bfs