Τα χειροποίητα προϊόντα MAYEVO παρασκευάζονται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στο Αλιβέρι στη πολύ προσεγμένη, νεοσύστατη βιοτεχνία της Σταυρούλας Μπούρικα.


Γευστικές δημιουργίες με άριστο gourme αποτέλεσμα, φαίνεται να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να κάνουν ένα λαμπρό και πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, αμέσως ένα βήμα μετά την αφαιτηρία τους . Πρωτότυπες μαρμελάδες, αλείμματα, σάλτσες, μαύρο σκόρδο σε καινοτομία παντρεμένο με το σύκο Κύμης, εντυπωσιακά γευστικότατα γλυκά κουταλιού λαχανικών όπως μανιτάρι, σέλερι, φασόλια, ελιά γεμιστή με αμύγδαλο, ακόμη αρωματισμένη και χρωματιστή zάχαρη που δεν έχετε δοκιμάσει, με πρωτότυπες βιολογικές πρώτες ύλες, που δεν πάει ο νους σας.


Εγκλωβισμένα όλα τα αρώματα και οι θρεπτικές ουσίες σε πολυτελέστατη συσκευασία, έκαναν μεγαλειώδη πρεμιέρα στην Έκθεση Ho.Re.Ca και απέσπασαν ενθουσιώδεις εντυπώσεις.
Η αναγνώριση και η επιβράβευση έρχεται με ραγδαία ταχύτητα για τα εκπληκτικά προϊοντα MAYEVO που άνοιξαν τα φτερά τους για το εξωτερικό.


Επόμενες σταθμός με την στήριξη της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Σύμπραξης της Στερεάς Ελλάδας, είναι η έκθεση της Intermational Food and Drink Event στο Λονδίνο από τις 20 έως και τις 22 Μαρτίου .
Η κα Μπούρικα εμπνευσμένη από την Ελληνική, απαράμιλλη ιστορία των καρπών της γης της μετέτρεψε το μεράκι, σε ένα σπουδαίο επιχειρηματικό όραμα με τον διακριτικό τίτλο MAYEVO – ΜΑΓΕΥΩ, που προέρχεται από τις αρχαίες Ελληνικές λέξεις «Γεύω» που σημαίνει γεύομαι και «Μαγίς»που σημαίνει γλύκισμα .


Μετά την επιτυχία της Ho.Re.Ca το «MAYEVO» φλερτάρει με τις αγορές του εξωτερικού, ξεκινώντας από την αυστηρή κουλτούρα της Αγγλίας.

Καλοτάξιδα!!!

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

………………………….

Από Panos_bfs