Καλό θα ήταν ένα σπίτι να έχει ένα παράθυρο στο μπάνιο του. Όμως, αρκετά σπίτια δεν διαθέτουν αυτό το προνόμιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μυρίζει περισσότερη ώρα από ότι θα μύριζε, αν είχε δικό του παράθυρο.

Μάλιστα, αυτή δεν πρόκειται για μια απλή μυρωδιά, αλλά για μια έντονη μυρωδιά. Πέρα από αυτό, η έλλειψη παραθύρου στο συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού, μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερη υγρασία, αλλά και να δημιουργήσει μούχλα στους τοίχους.

Μετά από κάθε χρήση του μπάνιου σας για ντουζ ή και για λούσιμο, πρέπει να απλώνετε τις πετσέτες και τα πατάκια σας στο μπαλκόνι. Έτσι, θα στεγνώσουν καλά. Καλό θα ήταν να πραγματοποιείται αλλαγή πετσετών για τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, προτείνεται και το άνοιγμα της κουρτίνας του μπάνιου για την απομάκρυνση της υγρασίας. Έπειτα, θα πρέπει να την κλείσετε για να στεγνώσει και η κουρτίνα.

Ο ενεργός άνθρακας, ο οποίος παράγεται βιομηχανικά από τις αρχές του περασμένου αιώνα αποτελεί υλικό – κλειδί. Πρόκειται για μια ένωση, με χρησιμότητα στην ιατρική, τη φαρμακευτική, καθώς και σε άλλες επιστήμες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη απομάκρυνση οσμών. Βάλτε λίγο ενεργό άνθρακα μέσα σε ένα δοχείο και αφήστε το στο μπάνιο σας. Καλό θα ήταν να το τοποθετήσετε σε ένα ωραίο δοχείο, το οποίο θα διακοσμεί το μπάνιο σας. Το βέβαιο είναι πως θα κάνετε τη δουλειά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς όλες οι δυσάρεστες οσμές θα απομακρυνθούν μέσα σε λίγα λεπτά. Ενεργό άνθρακα για όποιον επιθυμεί να αγοράσει, μπορεί να βρει σε κάποιο pet shop ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από Panos_bfs

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ