Εντελώς απογοητευμένοι δείχνουν οι δημότες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, καθώς πολλά χρόνια πίσω τους γυρίζουν οι  παλαιοκομματικές πρακτικές, που φαίνεται να χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς και αμαυρώνει την υποψηφιότητα Μπαράκου, μετά από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Στην προσπάθειά του να ορίσει τον διάδοχό του στον δημαρχιακό θώκο, οδήγησε σε διχασμό την παράταξη που τον ανέδειξε δήμαρχο, την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Και όπως όλα δείχνουν έσπειρε την διχόνοια, μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του.

Κοιτάζοντας την ατζέντα λίγους μήνες πριν, φαίνεται πως η απόφαση του Αλέξανδρου Θεοδώρου (που ισοψήφησε πρώτος στο δήμο μαζί με τον Γιάννη Πιλάτη) να κατεβεί ως υποψήφιος βουλευτής, ανακούφισε το δήμαρχο που ήταν κοινό μυστικό πως ετοίμαζε για διάδοχο του στο συνδυασμό το Νίκο Μπαράκο, καθώς ήθελε να πιστεύει ότι θα είναι και ο μοναδικός που ενδιαφέρεται, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων, που ολοφάνερα κάνουν μόνο ζημιά, στην παρούσα φάση, στο συνδυασμό. Με τον Γιάννη Πιλάτη, να πιάνει το Νίκο Μπαράκο με τη «γίδα στην πλάτη»… καθώς μαθαίνει ο κ. Πιλάτης πως ο Δήμαρχος έχει ξαμολήσει σαν «λαγό» τον Μπαράκο, εδώ και μήνες, για να δει τι μπορεί να φέρει από υποψηφίους κι αν κάνει για να πάει μπροστά.

Καταφανέστατα όμως, ο Γιάννης Πιλάτης και ο σημαντικός ρόλος του στο δήμο, ανέτρεψε τα σχέδια Μπουραντά-Μπαράκου, όταν ο Πιλάτης διεμήνυσε στο δήμαρχο ότι είναι λυπηρό να λειτουργούν με τέτοιου είδους “υπόγειες” πρακτικές και ανακοινώνοντάς του ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.

Η είδηση κατά πως φάνηκε στη συνέχεια, οδήγησε το δήμαρχο, σε μία ακόμα «πολιτική τρίπλα», όπου προσπάθησε να εκτοπίσει την υποψηφιότητα του Πιλάτη, συγκαλώντας άρον άρον διαπαραταξιακή σύσκεψη κι έχοντας φροντίσει -όπως φάνηκε- να δώσει στους δημοτικούς συμβούλους,, γραμμή για …Μπαράκο. Όπως αποδείχθηκε όμως, ο Γιάννης Πιλάτης ήταν ένα βήμα πιο μπροστά, καθώς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τέτοια κίνηση δεν επέτρεψαν να γίνει.

Κι αυτό γιατί, θα ήταν το λιγότερο “ιεροσυλία” στο πρόσωπο του Γιάννη Πιλάτη, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, είναι πρώτος σε ψήφους στο δήμο, ενώ χαίρει εκτίμησης για την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και το ηθικό του ανάστημα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, ακόμη και της αντιπολίτευσης, όπως έχουμε ακούσει να γίνεται συχνά λόγος δημόσια στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Άξιο απορίας είναι για την κοινή γνώμη, ποιός θα ρισκάρει να κατέβει στις εκλογές με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ χωρίς τους δύο πρώτους σε ψήφους, υποψηφίους της, Πιλάτη και Θεοδώρου.

Η προσπάθεια του Δημάρχου Μπουραντά να βάλει κάτω από τον Νίκο Μπαράκο τον Γιάννη Πιλάτη, ναυάγησε και ο «λαγός…άφαντος» μετά από όλο αυτό -όπως συζητά ο κόσμος- κρύφτηκε στο «λαγούμι» του, μέχρι νεωτέρας…

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
BF95E030-2B14-47AF-A835-415BC42F3584
C48F6475-B1EC-475F-94FC-227226DC0549
72A3FFAA-19DC-41DB-BE84-1B956A60C87C
previous arrow
next arrow

Όπως δείχνουν τα πράγματα, μέχρι τώρα, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ οδηγείται σε διάλυση .

Από eXpressEvia