Το Επιμελητήριο δήλωσε παρόν σε μια ακόμη δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και των επιχειρήσεων του τόπου μας, στηρίζοντας από την πλευρά του τη συμμετοχή τριών παραγωγικών ευβοϊκών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse», η οποία πραγματοποιήθηκε 3 έως 5 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο της Μιλούζ, στη Γαλλία.

Το Επιμελητήριο στήριξε οικονομικά τη συμμετοχή – με το Περίπτερο της Περιφέρειας – 3 ευβοϊκών επιχειρήσεων [ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΟΥΚΕΡΗΣ BEE WELL (ΜΕΛΙ) – ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΒΑΛΛΗ (ΛΑΔΙ-ΕΛΙΕΣ) – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΥΚΑ ΚΥΜΗΣ)], συμπράττοντας στην προσπάθεια τους για την ανάδειξη των προϊόντων τους και για την ενδυνάμωση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας της Μιλούζ, που κατακλύστηκε από 20.000 και πλέον επισκέπτες, το Επιμελητήριο εκπροσώπησε η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη με σκοπό να προβάλει τη μοναδικότητα του τουριστικού προϊόντος της Εύβοιας και της Σκύρου καθώς και τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα τους, μέσα από τη διανομή έντυπου υλικού, την προβολή video τουριστικών εμπειριών, την διοργάνωση event και την πραγματοποίηση B2B συναντήσεων.

Πέραν αυτών και με τον ίδιο σκοπό, η κα Αγιοστρατίτη :

Πραγματοποίησε συνάντηση στο Μπελφόρ με την Αντιδήμαρχο της πόλης – Υπεύθυνης σε Θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, παρουσία δημοσιογράφων. Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε τα ευβοϊκά προϊόντα που προβλήθηκαν στη Διεθνή Έκθεση της Μιλούζ, να τοποθετηθούν στο δημοτικό κατάστημα πωλήσεων στην κεντρική πλατεία της πόλης του Μπελφόρ.

Πραγματοποίησε συνάντηση με τον Προέδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Μπελφόρ, κατά την οποία συμφωνήθηκε η προώθηση των εν λόγω ευβοϊκών προϊόντων σε μεγάλα Σούπερ Μάρκετ της πόλης. Παράλληλα σε συζήτηση τέθηκε η προοπτική συνεργασίας με σκοπό την απορρόφηση σπουδαστών από την Εύβοια σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Μπελφόρ για την πρακτική άσκηση αυτών κυρίως σε θέματα ενέργειας.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από Panos_bfs

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ