Η οικογενειακή Επιχείρηση – Εργαστήριο “MAYEVO” (μαΓεύω), της κας Σταυρούλας
Μπούρικα
, ξεκίνησε τη λειτουργία της, αναδυόμενη μέσα από το Μεράκι, τη Γνώση και την Αγάπη, για τον παραδοσιακό τρόπο δημιουργίας, καινοτόμων γεύσεων.

Η επιχείρηση ‘MAYEVO’ στεγάζεται σε Πιστοποιημένες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Αλιβέρι Ευβοίας και που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Από εκεί ξεκινάει το μαγευτικό ταξίδι για όλο τον κόσμο της γεύσης, κάνοντας επίσημη πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στη μεγάλη έκθεση της HO.RE.CA 2023, στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθώντας το τρίπτυχο «Παράδοση –Ποιότητα – Καινοτομία», τα εργαστήρια της επιχείρησης “MAYEVO” παρασκευάζουν για πρώτη φορά το Μαύρο Σκόρδο σε σάλτσα Βινεγκρέτ αλλά και το Μαύρο Σκόρδο συνδυασμένο με το Σύκο Κύμης, αποκαλύπτοντας το super food… “Ρολό Σύκου Σοκολάτας”.

Στα διάφανα γυάλινα βαζάκια με την επωνυμία “MAYEVO”, κλείνουν προστατευμένα την πολυτέλεια, την εγγύηση, τον σεβασμό προς τον καταναλωτή και παρουσιάζουν … γευστικές σάλτσες – τσάτνεϋ , όπως την καταπράσινη Τσιμιτσούρι, Κρεμμύδι, Σύκου, Φράουλας, Μήλου, Δαμάσκηνου και Λεμονιού με αγουρέλαιο, για να συνοδεύσουν τα φιλέτα κρέατος ή ψαριών ή πάπιας Πεκίνου, ή ποικιλίες τυριών, καθώς και τις ολόφρεσκες Ντιπ ΒΙΓΚΑΝ όπως την Πάστα Πράσινης Ελιάς με τσάι βουνού και τη δροσερή Κάσσιους «ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΒΙΓΚΑΝ» για ένα ακόμη πρωτότυπο άλειμμα.

Ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα “MAYEVO”, εδώ —> http://www.mayevo.com

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia