Πρόσκληση για την τακτική  συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης ανακοίνωσε ο Προέδρος κ. Μαργέλης Άγγελος. Η συνεδρίαση  θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας  του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα  του Υπουργείου Εσωτερικών e-Presence.gov.gr, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 με ώρα έναρξης 18:00, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα   παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης Σε περίπτωση μη απαρτίας, με την παρούσα πρόσκληση το Συμβούλιο θα συνεδριάσει την επομένη ημέρα λόγω επείγοντος (εορτή Αγίου Αθανασίου), εκ περιφοράς την επομένη ημέρα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και από ώρα 18.00 έως 20.00 με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο :

  1. Εορτή Αγίου Αθανασίου, κοπή πίτας Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και βράβευση μαθητών.
    α. Πρόσκληση για Εκδήλωση στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κύμης.
    β. Οργάνωση Εκδήλωσης στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κύμης.
  2. Αίτηση Δημότη για διάθεση χρήσης οικογενειακού τάφου στο Νεκροταφείο των Εισοδίων της Παναγίας στην Κύμη. Εισήγηση Προέδρου.
  1. Αίτηση Δημότη για τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε δημοτικό κοινόχρηστο χώρο, με έξοδα του αιτούντος. Εισήγηση Προέδρου.
  2. Ανταποδοτικά Τέλη από Ανεμογεννήτριες. Εισήγηση Προέδρου και προσκεκλημένων
  3. Τοποθέτηση Αντιδημάρχου και λοιπών προσκεκλημένων ΔΣ κατά την κρίση τους.
  4. Ενημέρωση από Πρόεδρο για τα πεπραγμένα  περί των μέχρι τώρα εργασιών από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου μέχρι σήμερα. Πρόεδρος Κοινότητας Κύμης

Από eXpressEvia