Η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Κύμης Αλιβερίου, του πρώην δημάρχου κου Δημήτρη Θωμά, ζητά έκτακτη και άμεση συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δρόμο του Στομίου.

Αίτημα σύγκλησης Δημοτικού Συμβούλιου.

“Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Ζερβα. Κύμη: 24/1/2023

Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή ζητάμε όπως συγκαλέσετε άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο με την διαδικασία του επείγοντος με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης τον δρόμο του Στομίου.

Ως γνωστόν εδώ και πολύ καιρό οι εργασίες σε αυτόν έχουν δυστυχώς σταματήσει με αποτέλεσμα η ανησυχία των επαγγελματιών, των κατοίκων και των επισκεπτών της αποκλεισμένης εδώ και ένα χρόνο οδικά περιοχής να είναι μεγαλύτερη και πιο έκδηλη από ποτέ.

Το Πάσχα πλησιάζει, το καλοκαίρι ακολουθεί και η αβεβαιότητα για το πότε ο δρόμος θα ανοίξει και το πότε το έργο θα ολοκληρωθεί είναι πλέον διάχυτη και πλήρως δικαιολογημένη.

Οι χρονικές προθεσμίες για τις οποίες είχαν δεσμευτεί οι αρμόδιοι αμφισβητούνται δικαίως εξαιτίας των ίδιων των γεγονότων και της στασιμότητας του έργου.

Η ενημέρωση, η λήψη αποφάσεων αλλά και συγκεκριμένων δράσεων, είναι πλέον άκρως επιβεβλημένες.

Πρέπει να σταθούμε ως Δήμος στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών μας.

Στην συνεδρίαση είναι αναγκαίο εκ μέρους σας να καλεστουν εγκαίρως ωστε να παρευρεθούν, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, οι Βουλευτές του Νόμου, ο Μητροπολίτης, ο Δήμος Σκύρου, (ο οποίος πλήττεται το ίδιο με εμάς), οι Επαγγελματικοί – Εμπορικοί Σύλλογοι και οι φορείς του Δήμου.

Προτεινόμενη ημέρα συνεδρίασης το απόγευμα της Τέταρτης 1/2/2023.

Για την μείζονα αντιπολίτευση.

Δημήτρης Γ Θωμάς

πρώην Δήμαρχος.”

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia