Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Παναγιώτης Τζαφέρος ως βετεράνος ποδοσφαιριστής αφού παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθει μεταξύ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ στις 15 Ιανουαρίου δήλωσε στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης:

«Παρακολούθησα σήμερα 15/1,τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (αποτέλεσμα 1-1).

Παρά το κρύο ένοιωσα τον παλμό των λιγοστών φιλάθλων που συνεχίζουν να στηρίζουν την ιστορική μας Ομάδα.

Ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων και πρώην ποδοσφαιριστής, είναι μέσα στις βασικές μου προτεραιότητες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, όπως είναι οι ομάδες του Βόλου, της Λαμίας και της Λειβαδιάς.

Αυτό θα συμβεί μέσα από την στήριξη του Δήμου, παραγόντων της πόλης και φιλάθλων,με κοινή συστράτευση όλων μας.

Η άνοδος της ομάδας θα βοηθήσει και τουριστικά – οικονομικά την πόλη μας(ξενοδοχεία,ταβέρνες,καφέ,εμπορικά καταστήματα κ.α.) καθώς και την ανάπτυξη και των υπόλοιπων ερασιτεχνικών ομάδων οι οποίες θα ενισχυθούν.

Τέλος, θεωρώ απαράδεκτη και τριτοκοσμική τη σημερινή εικόνα των εγκαταστάσεων του Σταδίου της Χαλκίδας(ενδεικτικά: τα καθίσματα είναι παλιά και ξεβάφουν πάνω στα ρούχα των φιλάθλων,δεν υπάρχει στέγαστρο αλλά μόνο σκέτα σίδερα, όπως στην φωτογραφία κ.α) για την οποία ευθύνη φέρει η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Συγχαρητήρια στη Διοίκηση,στους Παίκτες και τους Φιλάθλους που κρατούν ζωντανή την ιστορική μας ομάδα και ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ…»

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από Panos_bfs

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ