Στην Ημερίδα με θέμα «Πρωτογενής τομέας – Εφαλτήριο ανάπτυξης για την Εύβοια», παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Γεροντίτης, εκπροσωπώντας το Φορέα.
Κατά τις εργασίες της Ημερίδας, που διοργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σίμος Κεδίκογλου ανέπτυξε τις σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες που ανέλαβε από την πρώτη ημέρα ανάληψης του χαρτοφυλακίου του. Ο Υφυπουργός ανέπτυξε επίσης το έργο που επιτελείται βάση του σχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Παράλληλα έθεσε τους στόχους, όπως έργα υποδομής, αξιοποίηση της νέας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ και στήριξη των νέων αγροτών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ο Υπ.Α.Α.Τ. κ. Γιώργος Γεωργαντάς και η Γ. Γ. του Υπ.Α.Α.Τ κα. Χριστιάνα Καλογήρου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη την υπογραφή των τροποποιητικών αποφάσεων – με τη προσωπική συμβολή του κ. Σ. Κεδίκογλου – δημόσιας δαπάνης 510 εκατ. Ευρώ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα υποέργα, που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

Ο Γιάννης Γεροντίτης τονίζοντας ότι η Εύβοια διαθέτει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της αγροδιατροφής, τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν με στόχο την παραγωγή πλέον ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, επικρότησε τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργού προς αυτή την κατεύθυνση.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia