Στα Βίταλα γιόρτασαν με χαρά και γλέντι, το 5ο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Βιταλιωτών “Τα Κοτύλαια”, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Δεμερούτης και το διοικητικό συμβούλιο, φρόντισαν για ακόμη μια χρονιά, για μια υπέροχη γιορτινή βραδιά.

Το χωριό ολόκληρο και προσκεκλημένοι, μέσα στην χριστουγεννιάτική θαλπωρή μοιράστηκε την λάμψη των γιορτών, που έφερε ο Άγιος Βασίλης ,τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, τα κεράσματα, και οι χοροί, σκορπίζοντας χαρά στα παιδιά και στους μεγάλους που μοιράστηκαν την μαγεία που κρύβουν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές και ο καθένας μέσα του.

Τα κάλαντα από τα παιδιά και η πρόσχαρη συμμετοχή τους έλαμψε και κέρδισε τις εντυπώσεις της γιορτής. Όπως άλλωστε επισήμανε στον σύντομο γιορτινό χαιρετισμό του και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δεμερούτης καμαρώνοντας τα, “Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της κοινότητας Βιτάλων κ. Γέραλης Γιάννης.

Ο Σύλλογος προσέφερε χειροποίητα γλυκά αλλά και κρασί. Το γλέντι δεν άργησε να ανάψει με τον Μπάμπη Τσιριώτη να ερμηνεύει αγαπημένα χορευτικά τραγούδια και ο κόσμος να στήνει τον χορό. Οι όμορφες εκπλήξεις ήταν πολλές και πέρασαν μοναδικά μεγάλοι και μικροί με ζωγραφισμένα στα πρόσωπα τους λαμπερά χαμόγελα αλλά και το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο face painting από την Μαρία Αναστασίου.

Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στα Βίταλα ήταν ξεχωριστή για ακόμη μια χρονιά!

Ο Πρόεδρος κ. Δεμερούτης και το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχήθηκαν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα για τους Απανταχού Βιταλιώτες και σε όλον τον κόσμο !!!

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia