Σε μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα η Αμάρυνθος, το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου άναψε επίσημα τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, στην κεντρική πλατεία .

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε με χαρά και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, γιόρτασαν όλοι μαζί την έναρξη των γιορτών στην όμορφη παραλία της Αμαρύνθου.

Ανάμεσα στο πλήθος, γιόρτασαν το όμορφο χριστουγεννιάτικο event o Δήμαρχος κ. Δημητρόπουλος Ιωάννης και η αντιδήμαρχοι κ. Σμπιλίρης Γιώργος, κ. Παπαγγελή Μαρία, κ. Μπουγά Παναγιώτα, κ. Τσώκος Ευάγγελος κι ο οικοδεσπότης, πρόεδρος της κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς.

Οι εκπλήξεις ήταν πολλές όπως και τα δώρα για τα παιδιά.. Το ρακόμελο ήταν άφθονο και το πρόσφεραν επαγγελματίες της περιοχής, όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες και γεύμα για 300 άτομα.

Η παραλία της Αμαρύνθου είναι και φέτος μαγευτικά στολισμένη. Η γιορτινή διάθεση του κόσμου τα πυροτεχνήματα, η άψογη διοργάνωση, η πλούσια φωταγώγηση και η υπέροχη χορωδία απογείωσαν το πνεύμα των χριστουγεννιάτικων γιορτών στην Αμάρυνθο η οποία προσφέρετε για αξέχαστες αποδράσεις από την καθημερινότητα, καθώς τα καταστήματα σε όλο το μήκος της παραλίας κι όχι μόνο, διαθέτουν μοναδικά μενού σε θαλασσινά αλλά και ξεχωριστούς χώρους για καφέ, ποτό και γλυκό. Πολλά είναι τα καταλύματα που λειτουργούν στην Αμάρυνθο και την χειμερινή σεζόν και ενδείκνυνται για Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο πρόεδρος της κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς, έδωσε τα συγχαρητήρια του, “Στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, ο οποίος ακολουθώντας και φέτος την παράδοση διοργάνωσε μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της παραλιακής Αμαρύνθου.”

Ο κ. Ζαχαριάς τόνισε με ικανοποίηση : “Ήταν μια υπέροχη γιορτή που χάρισε απλόχερα εκπλήξεις και δώρα. Ένα ακόμη θαυμαστό αποτέλεσμα που έφερε η σταθερά αγαστή συνεργασία καθώς συνέβαλαν ο Δήμος Ερέτριας και το ΝΠΔΔ, ο “Δαφνηφόρος Απόλλων”, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος , ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου – Λυκείου, ο Σύλλογος “Καρναβάλι Αμαρύνθου”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών “Γεράνι”, ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης και πλήθος κόσμου. Όλοι μαζί δημιουργήσαμε μια λαμπερή γιορτή που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.”

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia