Το σπίτι της Ελληνικής ρομποτικής “GIZELIS ROBOTICS S.A.”, στο Σχηματάρι Βοιωτίας πραγματοποίησαν επίσκεψη ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και οι αντιπεριφερειάρχες κ. Κούκουζας και κ. Παπαθωμά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Κούκουζας σχολίασε σχετικά με την επίσκεψη :

“Ρομποτική και αυτοματισμοί μπορούν να αποτελέσουν έναν σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης και αύξησης της ανταγωνιστικοτητας της ελληνικής βιομηχανίας.

Η επιχείρηση ΓΚΙΖΕΛΗΣ μπήκε φιλόδοξα στην ψηφιακή εποχή της σύγχρονης ρομποτικής, της τεχνικής νοημοσύνης και των big data.

Παγκόσμια διάκριση για την ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΉ, που επιλέχτηκε μέσα στις πέντε πρώτες νεοσύστατες εταιρείες ρομποτικής ανάμεσα σε 589 σε όλο τον κόσμο.

Ωφελούμενοι βγαίνουν πρωτίστως και οι εργαζόμενοι αφού αναβαθμίζετε η εργασία τους και γίνονται πιο δημιουργικοί.

Η αντιπεριερειάρχης Π.Ε Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά σχολίασε :

4η βιομηχανική επανάσταση. Στην έκθεση ρομποτικής ” Gizelis Robotics” . Από τις πρώτες ταπεινές μηχανές του χθες σε ένα σήμερα όπου όλη η αθροιστική ευφυΐα του ανθρώπινου μυαλού αποτυπώνεται σε πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό και αυτοματοποίηση διαδικασιών στην βιομηχανική παραγωγή. Μία βιομηχανία της Ελλάδας ,της Στερεάς Ελλάδας, της Βοιωτίας που μας κάνει υπερήφανους.#GIZELIS ROBOTICS.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ