«Είχε πει ένας Κινέζος αριστερός πολιτικός: “άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει ποντίκια”, γιατί όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Και ο Φάνης Σπανός αυτό κάνει, είναι γάτα που πιάνει ποντίκια» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης, αναφερόμενος στους χειρισμούς και στις επιδόσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού.

Στην 40η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας ήταν πολύ ιδιαίτερη η αναφορά του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη προς τον Περιφερειάρχη, δηλώνοντας δημόσια το υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος την «ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης» της κυβέρνησης στο πρόσωπο του Φάνη Σπανού.

 “Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επί θητείας Φάνη Σπανού καταγράφει πάρα πολύ υψηλά ποσοστά απορροφητικότητας στους ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.” υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι σημαντικά projects, όπως η ΟΧΕ Ασωπού με το Βιομηχανικό πάρκο εξυγίανσης Οινοφύτων, εμφανίζουν τεράστια πρόοδο, χάρη στον Περιφερειάρχη και στη σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα του σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Οι αναφορές του Άδωνι Γεωργιάδη στον Φάνη Σπανό, άφησαν την σφραγίδα της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας που συνεχίζεται….

ΠΗΓΗ lamiareport.gr

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ