Στην εκδήλωση με θέμα «Αναπτυξιακά Χρηματοδοτικά εργαλεία 2023-2027 : Η επόμενη ημέρα», που συνδιοργάνωσαν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και ο ΣΕΒ, παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Γεροντίτης και ο Α΄ Αντιπροέδρος κ. Νίκος Μώρος και ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Κούκουζας Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, (Τους οποίους βλέπουμε στη φωτογραφία πλάι στον κ. Πάνο Λώλο Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας )

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα «ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ» ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ στο Καπανδρίτι – στο πλαίσιο της 40ης Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΣΕ – τίμησε με την παρουσία του, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Στόχος των διοργανωτών ήταν η στοχευμένη πληροφόρηση για τα αναπτυξιακά – χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, πράσινης οικονομίας και περιφερειακής ανάπτυξης.

Προς την κατεύθυνση αυτή συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προκλήσεις και οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες για τις βιομηχανικές επιχειρήσεις σε τομεακό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και το αποτύπωμά τους στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027. Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον Αναπτυξιακό Νόμο, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τα διαθέσιμα αναπτυξιακά εργαλεία χρηματοδότησης επενδύσεων.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia