Κράτησαν τον λόγο τους παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, Αλεξάνδρα Θαλασσινού και Κώστας Κέκης μαζί με άλλους συμβούλους, συλλόγους και κατοίκους της περιοχής ανέβηκαν επάνω στο βουνό εκεί που ανοίγεται ο δρόμος για να τοποθετηθεί μία και αργότερα ίσως και περισσότερες ανεμογεννήτριες.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όντας και επικίνδυνα αλλά και η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Κύμης Αλιβερίου για την αναβολή της συγκέντρωσης σίγουρα αποτέλεσαν σοβαρούς ανασταλτικούς παράγοντες και δεν επέτρεψαν σε όλους όσους θα ήθελαν να παρευρεθούν και να διαμαρτυρηθούν. Όμως, το σημερινό αυτό ραντεβού ανανεώθηκε, για την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 3:00 η ώρα, όπου ο δήμος Κύμης Αλιβερίου έχει μεταφέρει την σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας και αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Από την σημερινή κοινητοποίηση δεν έλειψε ο πρόεδρος του συλλόγου Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Ντόβολης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Κιούσης, κ. Αναστάσιος Βλάχος, κ. Ταξιάρχης Γλυκός.

Στο expressevia. com μίλησε ο κ. Γιάννης Αντώνενας Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βέλους “ΤΙΤΘΗ” αμέσως μετά την επίσκεψη στο εργοτάξιο, επάνω στο βουνό όπου γίνεται η διάνοιξη του δρόμου από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου . Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί.

ΦΩΤΟ

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia