Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Αλιβερίου στις 4:00 η ώρα το απόγευμα, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Κοτρώτσιο, έναν άνθρωπο που αγάπησε πολύ τον τόπο που έζησε εώς τα 79 του χρόνια, το Αλιβέρι, ενώ η καταγωγή του ήταν από τα Ιωάννινα.

Υπήρξε σε όλη την διάρκεια του βίου του άνθρωπος ιδιαίτερα κοινωνικός, πάντα καλοσυνάτος και γλυκομίλητος, δεν έπαψε μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του να βρίσκεται δίπλα στους συντοπίτες του με την αστείρευτη διάθεση της προσφοράς και της δημιουργίας, καθώς είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος του Δήμου Ταμυνέων με Δήμαρχο τον αείμνηστο Γεώργιο Γκίκα.

Ο Γιώργος Κοτρώτσιος έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου χτυπημένος από βαρύ εγκεφαλικό. Έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή για λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου νοσηλευόταν και τελικά εξέπνευσε. Άφησε πίσω του την σύζυγό του Ελένη, τις κόρες του Κατερίνα και Λιάνα αλλά και πολλούς καλούς φίλους που θα τον κρατούν σαν μια φωτεινή ανάμνηση, που απέμεινε από την ήρεμη ζωή του και το ανήσυχο πνεύμα του.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia