Το έκανε το “θαύμα” της πάλι η Σταυρούλα Γιοβανάκη, ένας άνθρωπος φαινόμενο κόντρα στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, κόντρα σε όλα τα δήθεν και τα Savoir vivre, γνωστή φυσιογνωμία στην πόλη του Ευρίπου, υπεύθυνη στο χαριστικό παζάρι της Αγίας Μαρίνας, με στόχο πάντα την ουσία, δεν σταματά να σκέφτεται διαρκώς και να πραγματοποιεί πράξεις ανθρώπινες, να μπαίνει μπροστά όπου υπάρχει ανάγκη, να τρέχει, να παρακαλάει, να πιέζει και τελικά να βρίσκει λύσεις και Ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν, σε Ανθρώπους που υποφέρουν. Αυτό είναι το έργο ζωής που έχει επιλέξει να κάνει καθημερινά κι ακούραστα η Σταυρούλα από τη Χαλκίδα .

Αυτή τη φορά η προσοχή της στράφηκε στον μικρό Γιάννη. Κυριολεκτικά καθηλωμένος από την μοίρα που τον έφερε στον κόσμο μας με σοβαρή αναπηρία και συνεχίζει να τον χτυπά με σοβαρά προβλήματα, ο Γιαννάκης μπορεί πλέον να μετακινηθεί πιο εύκολα. Μια μικρή ευκολία στον τεράστιο Γολγοθά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Καθοριστική ήταν η προσφορά του Δημήτρη Πικραμένου, ιδιοκτήτη του καταστήματος Ορθοκίνηση ορθοπεδικά-ιατρικα στη Χαλκίδα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα για το καροτσάκι που χρειαζόταν ο Γιαννάκης, δίνοντας του την πολύτιμη δυνατότητα να “προχωράει” πλέον.

Η Σταυρούλα Γιοβανάκη σχολιάζει σχετικά στο διαδίκτυο, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης …

Και τα λόγια είναι φτώχα λίγα.. Την επόμενη ο μικρός Γιάννης είναι σε ένα υπέροχο Καρότσι….. Χαραααα όλοι μας οικογένεια συγκενεις…..ολοι όλοι..

Υγ και οι κακοιθα λένε τώρα κάτι έκανε η Γιοβανακη..

Το έγραψα για παράδειγμα ότι μπορούμε να βοηθάμε. Τουλάχιστον να προσπαθούμε να χτυπάμε πόρτες…….

Γιαγιά Γιάννη είμαι δίπλα σας….

Ευχαριστώ που σας έχω στη ζωή μου….”

Τελικά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι στην κοινωνία που ζούμε, ούτε ορθογραφία, ούτε συντακτικό, ούτε πτυχία, ούτε πολλά χρήματα …απλές πράξεις ανθρωπιάς, χρειάζονται!

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia