Στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου σε κλίμα άκρως φιλικό και σε τραπέζι στρωμένο με τα περίφημα εδέσματα της περιοχής, υποδέχτηκε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Ξύγγης ως οικοδεσπότης, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον  Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Δημήτρη Βουρδάνο.

Στο τραπέζι εκτός από τους προσκεκλημένους, παρόντες ήταν και οι πρόεδροι των γειτονικών κοινοτήτων, Παρθενίου κ. Χαϊνάς Γιώργος, Τραχηλίου κ. Σέγκος Νίκος και Θαρρουνίων κ. Κούτουλας Δημήτρης.

Τόσο ο πρόεδρος του Αγίου Λουκά κ. Ξύγγης, όσο και οι υπόλοιποι κοινοτάρχες ήθελαν να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους, για την σημαντική υποστήριξη που δέχονται στο έργο τους από την πλευρά της περιφέρειας όπου χρειαστεί και όποτε ζητηθεί. Βέβαια δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στις ελλείψεις και τα θέματα που προβληματίζουν τους κατοίκους και τα τοπικά συμβούλια αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο περιφερειάρχης κ. Σπανός ανταπέδωσε στην εγκάρδια φιλοξενία των προέδρων με τον καλύτερο τρόπο …δρομολογώντας ευχάριστες εξελίξεις, οι οποίες αναμένεται να προχωρήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες του Νοέμβρη.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia