Η ομάδα πολιτών Πρωτοβουλία κατοίκων Κύμης-Αλιβερίου ρίχνεται στην μάχη και καλεί όλους τους δημότες να είναι στην πρώτη γραμμή.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο κάλεσμα :

Όλοι τη Δευτέρα 28/11 στις 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο στα Κριεζά

“ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΟΣ”

Το Σάββατο 19/11/22, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού Βέλους, ξεκίνησαν εργασίες διάνοιξης δρόμου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ, σε βουνό μεταξύ των χωριών Καλέντζι και Βέλος.

Για το έργο αυτό, οι σύλλογοι των οικισμών Βέλους, Καλεντζίου και Κουτουμουλά έχουν ασκήσει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η οποία θα εκδικαστεί στις αρχές του 2023.

Ο δήμαρχος Μπουραντάς και ο αντιδήμαρχος Μαστροκώστας έχουν δεσμευτεί δημοσίως ότι θα σταματήσουν τα επικείμενα έργα, κατεβάζοντας τις μπουλντόζες του Δήμου στον δρόμο.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Απαιτούμε από τη δημοτική αρχή να είναι συνεπής στις υποσχέσεις της για άμεση επέμβασή της με σκοπό τη διακοπή των εργασιών.

Καλούμε τους κατοίκους όλων των χωριών να παραστούν στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 28/11 στις 6.30 μ.μ., ώστε να πιέσουν με την παρουσία τους τις αρχές για άμεση δραστηριοποίηση.

Καταγγέλλουμε την προκλητική συναίνεση και κατάχρηση εξουσίας του δασάρχη Μαρίνου, ο οποίος με τις θετικές γνωμοδοτήσεις του δίνει το πράσινο φως για την επέλαση ανεμογεννητριών στην κεντρική Εύβοια και την ηχηρή απουσία του στις επανειλημμένες εκκλήσεις δημοτών και συλλόγων για την έκδοση αντιγράφων των αδειών για τις εν λόγω εργασίες στο Καλέντζι.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia